Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi960g4320kcal62.4g576g201.6g29.8g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Mascarpone (250g)1000g5220kcal45g45g540g0g
Kuohukerma,valio,2dl800g2720kcal16g24g280g0g
Baileys, Irish Cream, Original400g1400kcal12.8g80g62.8g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g72g235kcal5.4g38.9g5g1.9g
Liivate 180g628kcal154.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g31965kcal595.4g1531.8g2499.2g63.4g
Valittu annoskoko3612g15983kcal297.7g765.9g1249.6g31.7g
Annoskoko puolitettuna1806g7991kcal148.9g383g624.8g15.9g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242