Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g1157g1504kcal185.2g0g85.6g0g
Maustekurkku526g87kcal3.7g15.8g0.5g9.5g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka351g35kcal3.9g2.8g0.7g3.5g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g175g25kcal2.5g2.6g0.4g2.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 666g1981kcal10g42.4g199.9g0.3g
Kananmuna, keitetty 386g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g8554kcal516.2g163.2g654.6g42.8g
Valittu annoskoko3612g4277kcal258.1g81.6g327.3g21.4g
Annoskoko puolitettuna1806g2139kcal129.1g40.8g163.7g10.7g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780