Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1334g801kcal20g173.5g1.3g12g
Sipuli (kuorittu)320g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Naudanpaisti 1068g1184kcal231.1g0g27.8g0g
Kasvisliemikuutio 29g89kcal2.8g4g6.9g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 37g330kcal0g0g37.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g13g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7232g5029kcal518.4g394.6g148.4g35.8g
Valittu annoskoko3616g2514kcal259.2g197.3g74.2g17.9g
Annoskoko puolitettuna1808g1257kcal129.6g98.7g37.1g9g
Arvot/100g100g70kcal7.2g5.5g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393