Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1598g3254kcal286.1g0g236.5g0g
Linssi, punainen, Go Green799g2597kcal191.8g391.6g8g95.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g779g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7232g12563kcal986g924g508.2g244.8g
Valittu annoskoko3616g6281kcal493g462g254.1g122.4g
Annoskoko puolitettuna1808g3141kcal246.5g231g127.1g61.2g
Arvot/100g100g174kcal13.6g12.8g7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122