Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 38g38kcal0.5g1.8g3.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl20g176kcal0g0g19.5g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto188g525kcal35.6g0.1g41.3g0g
Purjosipuli 435g100kcal7.9g10.4g0.9g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 1951g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)563g777kcal118.2g0g33.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto113g315kcal21.4g0g24.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl11g28kcal1.4g0.2g2.5g0g
Keittojuurekset, Rainbow300g75kcal2.7g14.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7236g4067kcal375.4g53.8g253.6g19.4g
Valittu annoskoko3618g2034kcal187.7g26.9g126.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna1809g1017kcal93.9g13.5g63.4g4.9g
Arvot/100g100g56kcal5.2g0.7g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198836