Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g1800g1980kcal414g0g32.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1125g956kcal11.3g39.4g78.8g0g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g203g887kcal11.1g8.5g89.7g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7236g7958kcal886.8g144.8g403.8g16g
Valittu annoskoko3618g3979kcal443.4g72.4g201.9g8g
Annoskoko puolitettuna1809g1989kcal221.7g36.2g101g4g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868