Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g1502g5242kcal175.7g1088.9g21g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g751g1089kcal165.2g31.5g22.5g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g376g920kcal67.6g2.3g71.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g901g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Oliiviöljy 42g372kcal0g0g42.1g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7236g15682kcal832.6g2322.4g320.2g29.8g
Valittu annoskoko3618g7841kcal416.3g1161.2g160.1g14.9g
Annoskoko puolitettuna1809g3921kcal208.2g580.6g80.1g7.5g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733