Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 263g434kcal44g0g28.9g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)23g61kcal6.8g0g3.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl8.8g51kcal1.8g0.5g4.4g1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.4g1.2g2.5g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1250kcal107g7.2g88.2g2.8g
Valittu annoskoko362g625kcal53.5g3.6g44.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna181g312kcal26.8g1.8g22.1g0.7g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765