Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g88g70kcal2.3g3.5g5.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g25g71kcal2g11.5g2g2.7g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)26g37kcal2.9g0.1g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.5kcal0.4g0.9g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow44g35kcal1.8g5.7g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1031kcal85.4g43.4g55.8g8.4g
Valittu annoskoko362g516kcal42.7g21.7g27.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna181g258kcal21.4g10.9g14g2.1g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557