Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai151g557kcal7.5g48.1g37.6g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g12kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Mozzarella light56g90kcal11.3g0.3g5.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow19g34kcal0.1g1.1g3.2g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g31g6.2kcal0.2g1.2g0.1g1.9g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl11g61kcal0.6g0.3g6.3g0.5g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g19g55kcal6.2g0g3.2g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g1687kcal55.4g107.8g116.2g12.4g
Valittu annoskoko362g844kcal27.7g53.9g58.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna181g422kcal13.9g27g29.1g3.1g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787