Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 153g44kcal1.5g7g0.5g2.8g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 11g40kcal1.1g8.2g0.1g0.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Korppujauho 5.5g20kcal0.6g4.1g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Siirappi 15g46kcal0g11.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g667kcal14.2g64.2g37g7.4g
Valittu annoskoko362g334kcal7.1g32.1g18.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna181g167kcal3.6g16.1g9.3g1.9g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035