Elovena-kauraletut

(16 kpl)

2 munaa
3 dl maitoa
3 dl Elovena-kaurahiutaleita
1/3 tl suolaa
1 - 2 rkl sokeria
1 tl kardemummaa
1 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1 tl vanilliinisokeria
Paistamiseen: Juoksevaa Sunnuntaita

1. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.

Lisää joukkoon maito, kaurahiutaleet, suola, sokeri ja kardemumma.

Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.

2. Lisää taikinaan Juokseva Sunnuntai ja vanilliinisokeri.

3. Paista miedolla lämmöllä ohukaispannussa ohuita, kauniin ruskeita, pieniä lettuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Rj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen169g56kcal5.6g8.3g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl67g229kcal9.4g37.7g4.5g7.4g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.7kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Culinesse (Flora), annos 10g5.6g26kcal0g0g2.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu73g92kcal8g0.2g6.6g0g
Mansikkahillo, kevyt (Den gamle fabrik)36g43kcal0.2g10.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana724g981kcal47g135.2g28.8g16.4g
Valittu annoskoko362g491kcal23.5g67.6g14.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna181g245kcal11.8g33.8g7.2g4.1g
Arvot/100g100g136kcal6.5g18.7g4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96595