Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 188g158kcal34.3g0g2.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g13g8kcal0.4g0g3.1g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)31g100kcal11.6g0g5.9g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Maitojauhe rasvaton 9g33kcal3g5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g856kcal101.2g28.8g41.4g1.4g
Valittu annoskoko362g428kcal50.6g14.4g20.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna181g214kcal25.3g7.2g10.4g0.4g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171