Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g7.8g36kcal0g0g4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g31g122kcal0.1g30.2g0g0g
Raparperi 150g50kcal1g8.2g0.1g2.1g
Culinesse (Flora), annos 10g39g179kcal0.2g0.2g19.9g0g
Sokeri 46g188kcal0g46.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu34g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.4g0.6g1.8g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1606kcal21g246g55.6g8.2g
Valittu annoskoko363g803kcal10.5g123g27.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna181g402kcal5.3g61.5g13.9g2.1g
Arvot/100g100g222kcal2.9g33.9g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570