Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 109g75kcal15.8g0g1.2g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)125g127kcal1.1g3g12.2g0g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g44g10kcal0.7g1.4g0.2g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g14g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g9g14kcal0.6g2.9g0g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g553kcal37.8g28.4g31.2g2.2g
Valittu annoskoko363g276kcal18.9g14.2g15.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna181g138kcal9.5g7.1g7.8g0.6g
Arvot/100g100g76kcal5.2g3.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147027