Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Purjosipuli 31g7.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Kevytkerma42g50kcal1.3g1.9g4.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.7g7kcal0.3g0.3g0.5g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl3.1g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g354kcal8g30.8g20.4g7.8g
Valittu annoskoko363g177kcal4g15.4g10.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna181g89kcal2g7.7g5.1g2g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.2g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236943