Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 78g14kcal0.4g2g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g94g159kcal17.8g0g9.4g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g78g94kcal2.7g2.8g7.8g0g
Kantarelli 31g5.5kcal0.6g0.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g597kcal44.6g18.8g35.6g5.4g
Valittu annoskoko363g299kcal22.3g9.4g17.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna181g149kcal11.2g4.7g8.9g1.4g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993