Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g63g69kcal10.6g0.6g2.5g0.4g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g75g161kcal13.5g1.5g12g0.2g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g125g106kcal1.3g5.6g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1116kcal85.8g15.4g80.6g1.2g
Valittu annoskoko363g558kcal42.9g7.7g40.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna181g279kcal21.5g3.9g20.2g0.3g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206