Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa139g24kcal0.6g3.5g0.8g1g
Tomaatti 56g13kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g28g17kcal3.1g1.1g0.1g0.4g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g70g21kcal0.7g4.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g56g95kcal10.6g0g5.6g0g
Lihaliemikuutio Kania2.2g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g355kcal31.4g23.2g14.2g4.8g
Valittu annoskoko362g177kcal15.7g11.6g7.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna181g89kcal7.9g5.8g3.6g1.2g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391