Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 84g15kcal1.5g0.3g0.4g1.6g
Atria broilerin fileesuikale naturell63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g42g67kcal0.9g1.6g6.3g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g94g31kcal2.3g4.8g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g530kcal39.6g21.2g31.2g10.8g
Valittu annoskoko363g265kcal19.8g10.6g15.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna181g132kcal9.9g5.3g7.8g2.7g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901