Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 100g97kcal3g19.6g0.3g1g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g25g75kcal4g0.5g6.2g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g25g82kcal7g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g1007kcal65.4g52.4g59g5.2g
Valittu annoskoko363g503kcal32.7g26.2g29.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna181g252kcal16.4g13.1g14.8g1.3g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777