Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 141g54kcal1.4g9.7g0.3g3.5g
Nauris 28g7.7kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos9g68kcal0g0g7.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.2g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton19g30kcal1.5g0.7g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana725g339kcal7.2g26.6g20.8g9g
Valittu annoskoko363g170kcal3.6g13.3g10.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna181g85kcal1.8g6.7g5.2g2.3g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566