Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas360g1728kcal21.6g248.4g72g9.4g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g122g0g
Flora vispi 20%500g1100kcal15g25g100g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton400g640kcal32g16g52g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)600g270kcal3g72g0.6g9g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Liivate 90g314kcal77.1g0g0.1g0g
Omena, Golden delicious 200g800g288kcal1.6g65.6g0.4g12g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7240g13242kcal305.8g1436.8g695.6g60.8g
Valittu annoskoko3620g6621kcal152.9g718.4g347.8g30.4g
Annoskoko puolitettuna1810g3311kcal76.5g359.2g173.9g15.2g
Arvot/100g100g183kcal4.2g19.8g9.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278