Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1200g204kcal4.8g30g7.2g8.4g
Sipuli, paistettu 240g243kcal3.1g11.7g19.7g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g768g156kcal4.6g29.2g2.3g10.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 600g1795kcal108g7.2g150g0g
Juustoraaste emmental punaleima144g562kcal41.8g0g43.2g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 600g829kcal112.5g0g42g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g432kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7248g8489kcal553.4g164g625g47.6g
Valittu annoskoko3624g4244kcal276.7g82g312.5g23.8g
Annoskoko puolitettuna1812g2122kcal138.4g41g156.3g11.9g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945