Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g252g882kcal30.2g178.8g5.3g7.6g
Ruisjauho Pirkka206g629kcal20g125.8g4.1g30.9g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka432g1490kcal56.1g285g11.7g17.3g
Kuivahiiva, annos 11g26g95kcal11.9g10.6g1.6g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vesi552g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g108g972kcal0g0g107.9g0g
Heinz ketsuppi216g220kcal1.9g51.6g0.2g0g
Chilikastike (Hp)36g48kcal0.4g11.6g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti792g1108kcal142.5g7.9g39.6g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka324g185kcal1.3g45.3g0.3g3.6g
Aurajuusto (Valio), annos 17g192g653kcal38.4g0g55.7g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%480g1367kcal148.7g0g81.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7248g15296kcal902.8g1433.2g616g118.8g
Valittu annoskoko3624g7648kcal451.4g716.6g308g59.4g
Annoskoko puolitettuna1812g3824kcal225.7g358.3g154g29.7g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890