Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer800g4120kcal31.2g448g240g42.4g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)300g2160kcal3g12g240g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 400g480kcal12.5g18g40g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl400g1440kcal8g10.8g152g0g
Sokeri86g349kcal0g85.9g0g0g
Marianne crush 150g300g1290kcal3.6g258g25.2g5.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 100g370kcal18.5g11g21.7g30.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g540g1836kcal10.8g421.2g9.2g37.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7252g27360kcal287.2g3026.4g1546.4g231.6g
Valittu annoskoko3626g13680kcal143.6g1513.2g773.2g115.8g
Annoskoko puolitettuna1813g6840kcal71.8g756.6g386.6g57.9g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497