Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 20g179kcal0g0g20.2g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 300g107kcal0.5g21.3g0.3g6g
Kaurahiutale 24g90kcal3.5g13.7g1.8g2.4g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.6g1.6kcal0g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g869kcal8g99.2g44.6g17.4g
Valittu annoskoko363g435kcal4g49.6g22.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna182g217kcal2g24.8g11.2g4.4g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918