Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.1g5.8kcal0.4g0.1g0.4g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g188g210kcal41.2g2.6g3.7g0.9g
Kevytkerma38g45kcal1.2g1.7g3.8g0g
Ruokakerma Valio 5%38g23kcal0.5g1.1g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana726g694kcal89g28.2g24.2g2.6g
Valittu annoskoko363g347kcal44.5g14.1g12.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna182g174kcal22.3g7.1g6.1g0.7g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790