Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 187g52kcal4.3g5.4g0.4g4.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g19g69kcal4.5g0g5.8g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.9g1.8kcal0g0.3g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g62g100kcal15.7g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g1288kcal52g16g110.6g8.2g
Valittu annoskoko363g644kcal26g8g55.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna182g322kcal13g4g27.7g2.1g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352096