Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste50g13kcal0.4g2.4g0.1g1.1g
Hk, sininen lenkki 580g73g167kcal7.2g4.6g13g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1.3g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla13g49kcal0.2g0.3g5.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g701kcal21g48.8g44.8g4.6g
Valittu annoskoko363g350kcal10.5g24.4g22.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna182g175kcal5.3g12.2g11.2g1.2g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050