Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g72g122kcal14.3g0g7.2g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g179g95kcal2.5g20.4g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.8g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g45g72kcal1.3g1.8g6.7g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0.7g4.9kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana727g602kcal37g45.6g30.4g0.4g
Valittu annoskoko364g301kcal18.5g22.8g15.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna182g151kcal9.3g11.4g7.6g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134