Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1068g2366kcal186.9g0g181.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1869g337kcal10.5g46.7g7.5g13.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss107g358kcal23.5g0.1g29.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 534g1763kcal10.7g16g186.9g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g53g205kcal17.6g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7264g10058kcal498.4g125.6g841.8g26.2g
Valittu annoskoko3632g5029kcal249.2g62.8g420.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna1816g2515kcal124.6g31.4g210.5g6.6g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134