Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1523g427kcal9.1g90.6g3g38.1g
Kesäkurpitsa1069g182kcal4.3g26.7g6.4g7.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha722g1198kcal137.1g0g72.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g16g144kcal0g0g16g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 13g40kcal0g9.9g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7264g3982kcal301g254.6g195.4g91.2g
Valittu annoskoko3632g1991kcal150.5g127.3g97.7g45.6g
Annoskoko puolitettuna1816g996kcal75.3g63.7g48.9g22.8g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515