Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g999g3496kcal130.9g693.2g17g32g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)999g899kcal162.8g14g22g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g799g679kcal11.2g35.2g55.9g2.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1199kcal91.9g0g91.9g0g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 100g883kcal0g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7264g14584kcal805.6g1527.4g576g91.6g
Valittu annoskoko3632g7292kcal402.8g763.7g288g45.8g
Annoskoko puolitettuna1816g3646kcal201.4g381.9g144g22.9g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686