Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g700g2065kcal98g7g182g4.2g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g900g234kcal9.9g27.9g1.8g0g
Maustepippuri, annos 1g24g0.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7268g4599kcal215.8g69.8g368g8.4g
Valittu annoskoko3634g2300kcal107.9g34.9g184g4.2g
Annoskoko puolitettuna1817g1150kcal54g17.5g92g2.1g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421