Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g154.9g2g10g
KEITTOJUURES Apetit pakaste500g130kcal4.5g24g1.5g11.5g
Hk, sininen lenkki 580g725g1667kcal72.5g45.7g130.4g1.4g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen13g41kcal1g7.1g0.7g0.1g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Smetana, Valio, hyla125g487kcal2.5g3.1g52.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)250g400kcal6.7g6.7g37.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl6.2g8.8kcal0.3g0.6g0.6g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7270g7004kcal213.2g486.4g450.8g47.8g
Valittu annoskoko3635g3502kcal106.6g243.2g225.4g23.9g
Annoskoko puolitettuna1817g1751kcal53.3g121.6g112.7g12g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050