Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g700g2066kcal98.1g7g182.1g4.2g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g901g234kcal9.9g27.9g1.8g0g
Maustepippuri, annos 1g24g0.7kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g4602kcal216g69.8g368.2g8.4g
Valittu annoskoko3636g2301kcal108g34.9g184.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna1818g1151kcal54g17.5g92.1g2.1g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421