Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 1501g578kcal12.9g117.2g2.4g26.9g
Vesi1501g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g601g745kcal19.2g24.6g63.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi33g93kcal3g2.3g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g2831kcal70.2g288.2g146.2g53.8g
Valittu annoskoko3636g1415kcal35.1g144.1g73.1g26.9g
Annoskoko puolitettuna1818g708kcal17.6g72.1g36.6g13.5g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153