Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl719g3235kcal51g460.1g136.6g23.7g
Voi 288g2086kcal3.4g1.2g233.8g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g1078g3667kcal21.6g29.1g388.2g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g719g1941kcal57.5g86.3g143.8g0g
Sokeri 306g1240kcal0g305.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka36g143kcal0g35.6g0g0g
Kinuskikastike 360g1523kcal3.3g203.8g77g0g
Daim 56g101g549kcal3.7g60.4g32.2g0.1g
Liivatelehti, gelatiini31g107kcal26.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g28981kcal333.4g2363.4g2023.2g47.6g
Valittu annoskoko3636g14490kcal166.7g1181.7g1011.6g23.8g
Annoskoko puolitettuna1818g7245kcal83.4g590.9g505.8g11.9g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939