Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1082g649kcal16.2g140.6g1.1g9.7g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g301g406kcal33.1g39.1g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1503g951kcal45.1g72.1g52.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)451g568kcal49.6g1.4g40.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima120g469kcal34.9g0g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g6181kcal362.4g523.8g285g25.6g
Valittu annoskoko3636g3091kcal181.2g261.9g142.5g12.8g
Annoskoko puolitettuna1818g1545kcal90.6g131g71.3g6.4g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915