Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto1202g2284kcal93.8g40.9g192.3g0g
Katkarapu, rainbow1503g1503kcal345.6g0g13.5g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g902g947kcal31.6g182.1g9g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g9466kcal942g446g429.6g36g
Valittu annoskoko3636g4733kcal471g223g214.8g18g
Annoskoko puolitettuna1818g2367kcal235.5g111.5g107.4g9g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265