Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 449g103kcal8.1g10.8g0.9g9.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g449g126kcal2.7g26.7g0.9g11.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g364kcal0g0g40.4g0g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Vesi599g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 1199g929kcal210.5g0g8.4g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g599g959kcal107.9g0g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g5138kcal661.8g106.8g222.2g52.6g
Valittu annoskoko3636g2569kcal330.9g53.4g111.1g26.3g
Annoskoko puolitettuna1818g1285kcal165.5g26.7g55.6g13.2g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895