Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1000g3500kcal131g694g17g32g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)1000g900kcal163g14g22g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g800g680kcal11.2g35.2g56g2.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7272g14601kcal806.4g1529g576.6g91.6g
Valittu annoskoko3636g7300kcal403.2g764.5g288.3g45.8g
Annoskoko puolitettuna1818g3650kcal201.6g382.3g144.2g22.9g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686