Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g525g746kcal157.5g0g10.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit45g59kcal1.3g0.9g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g154kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 9g64kcal0g0g7.2g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g375g338kcal11.3g13.1g26.3g2.6g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g150g180kcal4.9g7.2g15g0g
Vihreä papu 300g96kcal5.8g12.2g0.6g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7278g3970kcal388.6g278.4g134.6g51.6g
Valittu annoskoko3639g1985kcal194.3g139.2g67.3g25.8g
Annoskoko puolitettuna1820g993kcal97.2g69.6g33.7g12.9g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.8g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939