Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 50g106kcal5g0.5g9.5g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g75g43kcal1.1g9.3g0.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 30g8.9kcal0.6g1g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.5g1.8kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Ruohosipuli 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g330kcal13.8g23.6g19.8g2g
Valittu annoskoko364g165kcal6.9g11.8g9.9g1g
Annoskoko puolitettuna182g83kcal3.5g5.9g5g0.5g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845