Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 200g127kcal6g9.6g7g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g26g83kcal2.9g16.6g0.6g2.9g
Vehnäjauho, sunnuntai52g182kcal6.2g36.9g1.1g1.6g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Rypsiöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 47g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g1509kcal41g126.6g94.4g9g
Valittu annoskoko364g755kcal20.5g63.3g47.2g4.5g
Annoskoko puolitettuna182g377kcal10.3g31.7g23.6g2.3g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197