Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore120g37kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Sokeri51g208kcal0g51.1g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g152g579kcal10.8g76.7g24.7g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g1648kcal23.2g268.8g49.6g8.8g
Valittu annoskoko364g824kcal11.6g134.4g24.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna182g412kcal5.8g67.2g12.4g2.2g
Arvot/100g100g227kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847