Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 56g191kcal5.7g38.9g0.7g1.9g
Margariini 60%, kultarypsi 44g233kcal0.1g0.1g26.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 29g39kcal0.8g0.9g3.5g0g
Tonnikala öljyssä 41g78kcal11.1g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa59g175kcal13.4g0g13.4g0g
Kevytkerma88g105kcal2.8g3.9g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g1780kcal79.8g87.8g122.6g3.8g
Valittu annoskoko364g890kcal39.9g43.9g61.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna182g445kcal20g22g30.7g1g
Arvot/100g100g245kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127726