Parmesaani-valkosipulirullat

TAIKINA:
1/2 pkt hiivaa (25g)
1,25 dl haaleaa vettä
2 rkl öljyä
1/2 tl suolaa
3,5 dl vehnäjauhoja

Liota hiiva haaleaan veteen.

Lisää öljy suola ja jauhot vähitellen.

Alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.

Kohota huoneenlämmössä 15-20 min.

TÄYTE:
3 valkosipulin kynttä
1 dl parmesaaniraastetta
1rkl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua timjamia
ripaus chili- tai cayennepippuria
(2 rkl öljyä)

Puserra valkosipuli pieneen kulhoon.

Lisää juusto, basilika, timjami ja pippuri (sekä öljy)

Kauli taikinasta noin 20 x 40 cm:n kokoinen levy.

Sirottele täyte taikinan pinnalle ja kääri levy rullalle.

Viipaloi rulla 20 palaksi ja nosta pellille.

Pelti 225 asteiseen uunin keskiosaan ja 8-10 minuutin kuluttua herkulliset rullat ovat valmiita.

Syö heti...

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Temobox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 17g13kcal2.3g0.2g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Öljy21g188kcal0g0g20.8g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 158g542kcal16.1g110.6g1.9g5.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.3g8.7kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Parmesaaniraaste, Tesco70g271kcal22.9g0g19.7g0g
Basilika, kuivattu 1g2.7kcal0.2g0.2g0g0.4g
Timjami 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g2052kcal84.4g225g85.2g14.8g
Valittu annoskoko364g1026kcal42.2g112.5g42.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna182g513kcal21.1g56.3g21.3g3.7g
Arvot/100g100g282kcal11.6g30.9g11.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141906