Juures-paprikavuoka kananpojan paistijauhelihasta

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sipulit ja paprika pannulle, mausta.

Laita uunivuokaan puolet peruna-juuressekoituksesta.

Lisää jauheliha-sipuli-paprika.

Päälle loput juuressekoituksesta.

Päälle Floran kevyt ja paksu.

Paista 200 asteessa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg175g93kcal2.5g20g0.4g0g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia70g98kcal11.9g0g5.6g0g
Sipulikuutiot Apetit35g9kcal0.4g1.7g0.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g44g26kcal0.4g2g1.8g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 30g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana728g492kcal32.4g53g16.2g2.4g
Valittu annoskoko364g246kcal16.2g26.5g8.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna182g123kcal8.1g13.3g4.1g0.6g
Arvot/100g100g68kcal4.4g7.3g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147597